Wie zijn wij

Anke Atema (anke@atema-advies.nl)

DSC_0152Anke heeft ruime ervaring met bedrijfsadministraties, verzekeren,  hypotheken en bewindvoering. Anke is voor veel klanten een vertrouwenspersoon. Ze is betrouwbaar, analytisch en bewaart onder alle omstandigheden het overzicht.

Koen Hansma (koen@atema-advies.nl)

DSC_0739Koen is de steun en toeverlaat van menig ondernemer. Hij heeft veel ervaring met het voeren van bedrijfsadministraties, belastingzaken en loonadministraties. Koen is zeer punctueel,  kritisch en betrokken bij zijn klanten.

Manon Gerritsen-Emons (manon@atema-advies.nl)

Foto Manon 2

Manon is uw deskundige aanspreekpunt voor alle particuliere verzekeringen. Daarnaast ondersteunt ze bij hypotheken en op administratief gebied. Manon is punctueel, gaat grondig en doortastend te werk en is ook nog eens de vriendelijke stem die u als eerste treft als u ons belt.

Miranda van Eekelen-Atema (miranda@atema-advies.nl)

IMG_5557Miranda combineert advisering over zakelijke verzekeringen en schadebehandeling met het voeren van bedrijfsadministraties. Hierbij bezit zij gedegen vakkennis, ruime ervaring en een zeer dienstverlenende instelling.

Marc Visser

visfinMarc is hypotheekadviseur. Wij werken reeds meerdere jaren met hem samen. Hij is deskundig, doortastend en bewaakt het proces als geen ander.

Professioneel en laagdrempelig administratie- en assurantiekantoor