Hypotheken

U wilt een woning kopen, en zoekt een hypotheek. Daarbij moet u een heleboel knopen doorhakken en beslissingen nemen waarvan u de gevolgen niet altijd kunt overzien. Wat is de beste keus, welke hypotheek past het beste bij uw situatie en uw wensen?

Wij analyseren uw gedachtegang, om er achter te komen wat u precies wilt. Wij willen van u weten hoe u denkt over risico’s, over rentevast periodes en andere toekomstverwachtingen. Kunt u de hypotheek nog betalen van uw pensioen? Of wilt u absoluut zeker weten dat tegen die tijd alles is afgelost?

Er zijn een viertal pijlers waaraan moet worden gedacht bij het afsluiten van een hypotheek te weten het risico van arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, overlijden en langer leven (pensioen).

Met gerichte vragen komen we uiteindelijk op een bepaalde keuze. Dan gaan we bekijken welke bank voor u de meest interessante aanbieding heeft, hierbij rekening houdend met de huidige hypotheekregels alsmede de overgangsregelingen.

Wij werken geheel onafhankelijk van welke geldverstrekker dan ook, en de wijze waarop onze vergoeding tot stand komt is volkomen transparant. Wij geven u eerlijk en objectief advies, met maar één belang voor ogen: uw belang.