Wat klanten over ons zeggen

Heeft u de referenties van onze klanten gelezen op onze welkom pagina? Hieronder treft u er nog meer. Want hoeveel wij ook kunnen vertellen over onze werkwijze, de ervaringen van onze klanten zeggen toch het meest.

___________________________________________________________________________

“Sinds de begin jaren 2000 hebben wij onze verzekeringsportefeuille, zowel zakelijk als priv√©, ondergebracht bij Atema Advies.

De eerste jaren veel, altijd plezierig, contact met Anke gehad; later opgevolgd door Miranda. Wij hebben Miranda leren kennen als een betrokken, meedenkende persoon. Omdat er zoveel veranderingen en premieverschillen zijn in verzekeringsland, is het heel erg prettig dat je dit deel van het ondernemen over kan laten aan een deskundige, waar je alle vertrouwen in hebt.

Atema Advies houdt voor ons in de gaten wanneer een verzekering onder de loep moet worden genomen, er premievoordeel is, er nieuwe ontwikkelingen zijn of een andere verzekering door bedrijfswijzigingen beter zou passen. Omdat we een langdurige relatie hebben, kent Miranda de denkwijze en structuur van ons bedrijf en kan zij daar adequaat op in spelen. Het contact is altijd correct, prettig en vakkundig.

Kortom wij zijn zeer tevreden over Atema Advies en kunnen hen een ieder van harte aanbevelen!”

Domicilie Makelaars / Nick en Anke de Boer, april 2015

___________________________________________________________________________

“Atema Advies is al jaren onze steun en toeverlaat in alles wat te maken heeft met prive- en bedrijfsadministratie, belastingaangifte en verzekeringszaken. De bescheiden en deskundige medewerkers hebben in grote letters ‘betrouwbaar’ op het voorhoofd geschreven staan. Ze zijn nauwgezet, altijd goed bereikbaar en handelen snel en adekwaat. Het geeft zoveel rust te weten dat al die zaken in goede handen zijn. Voor ons is Atema Advies echt een lot uit de loterij.”

Jan en Corien, zelfstandig ondernemer en schrijver, september 2014

___________________________________________________________________________

“Op een koude zondagmorgen was er brand uit gebroken in mijn recreatiewoning. Hieruit bleek al snel dat er een aanzienlijke schade was ontstaan. Op maandag heb ik gelijk contact gehad met Atema Advies en deze hebben dankzij hun snelle schakelen gezorgd voor een snelle afhandeling. De door de verzekering gestuurde expert stelde onderverzekering vast, maar dankzij het graaf en uitzoekwerk van Atema Advies bleek dit niet correct te zijn en werd de onderverzekering weggestreept. Altijd is er de mogelijkheid geweest om vragen te stellen en langs te komen. Ook was er veel interesse en meeleven wat ik als erg prettig heb ervaren. Kortom een erg prettige ervaring met de tussenpersoon.”

Edwin, een particuliere verzekeringsklant, september 2014

___________________________________________________________________________

“Onze verzekeraar weigerde een schade uitkering te verstrekken voor een fiets die was gestolen uit een schuur in mijn tuin. Atema Advies heeft tegen dit oordeel van de verzekeraar gestreden tot aan het Klachten Instituut Financiele Dienstverlening (Kifid), en heeft de zaak voor ons gewonnen.”

Geert Jan en Annelies, particuliere verzekeringsklanten februari 2014

 

 

Professioneel en laagdrempelig administratie- en assurantiekantoor