All posts by admin

Referentie: “Fijn, vlot en betrokken”

Zowel privé als zakelijk zijn wij al jaren klant bij Atema Advies

Privé met allerlei verzekeringen, zakelijk met alles rondom ons uitzendbureau en de verloning van ons personeel. Wat wij fijn vinden is dat de mensen bij Atema Advies zich echt verdiepen in wat belangrijk is voor ons en ons bedrijf. Zij komen bijvoorbeeld met goede nieuwe voorstellen en zoeken zaken voor ons uit vanuit hun deskundigheid. Omdat er weinig tot geen verloop is bij Atema Advies werken wij ook al jaren samen met dezelfde vertrouwde medewerkers. De samenwerking met Atema Advies is fijn, vlot en betrokken. De lijnen zijn kort en professioneel. Wij bevelen Atema Advies dan ook graag aan.

Les BV – het zorgburo

Referentie: “Nuchter, bescheiden en snel”

“Atema Advies is al meer dan 10 jaar onze steun en toeverlaat bij alle financiële- verzekerings- en boekhoudkundige kwesties.  

Met twee voeten op de grond, wat ons betreft een verademing in de financiële wereld.  

Geen poeha, geen eindeloos wachten op een antwoord of afhandeling van iets. Geen helpdesk maar direct contact.”

 Mijnlieff ICT, Oene

 

Referentie: “Doen waar je zelf goed in bent”

Doen waar je zelf goed in bent

Als zzp-er moet je al aan zoveel dingen denken…

Daarom is het heerlijk dat er op de achtergrond met je wordt meegedacht. Het geeft rust om te weten dat al je zaken in goede handen zijn en er niets ‘blijft liggen’. Hiermee biedt Atema Advies meer dan alleen goed en grondig werk: Ze zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op waar jij zelf goed in bent.

Ik voel me altijd door hen gesteund met hulp en advies. Ook na kantooruren als dat nodig is. Mijn boekhouding, mijn verzekeringen (zowel bedrijfs- als privéverzekeringen) en mijn hypotheek worden al 15 jaar uitstekend en met veel toewijding verzorgd door Atema Advies.

Rogier Trompert

Medisch en Wetenschappelijk Illustrator

Maastricht

 

“Correct, prettig en vakkundig”

“Sinds de begin jaren 2000 hebben wij onze verzekeringsportefeuille, zowel zakelijk als privé, ondergebracht bij Atema Advies.

De eerste jaren veel, altijd plezierig, contact met Anke gehad; later opgevolgd door Miranda. Wij hebben Miranda leren kennen als een betrokken, meedenkende persoon. Omdat er zoveel veranderingen en premieverschillen zijn in verzekeringsland, is het heel erg prettig dat je dit deel van het ondernemen over kan laten aan een deskundige, waar je alle vertrouwen in hebt.

Atema Advies houdt voor ons in de gaten wanneer een verzekering onder de loep moet worden genomen, er premievoordeel is, er nieuwe ontwikkelingen zijn of een andere verzekering door bedrijfswijzigingen beter zou passen. Omdat we een langdurige relatie hebben, kent Miranda de denkwijze en structuur van ons bedrijf en kan zij daar adequaat op in spelen. Het contact is altijd correct, prettig en vakkundig.

Kortom wij zijn zeer tevreden over Atema Advies en kunnen hen een ieder van harte aanbevelen!”

 

Domicilie Makelaars

Nick en Anke de Boer

 

“Betrouwbaar en bescheiden”

Atema Advies is al jaren onze steun en toeverlaat in alles wat te maken heeft met privé- en bedrijfsadministratie, belastingaangifte en verzekeringszaken.

De bescheiden en deskundige medewerkers hebben in grote letters ‘betrouwbaar’ op het voorhoofd geschreven staan. Ze zijn nauwgezet, altijd goed bereikbaar en handelen snel en adekwaat.

Het geeft zoveel rust te weten dat al die zaken in goede handen zijn. Voor ons is Atema Advies echt een lot uit de loterij.

 

Jan en Corien, zelfstandig ondernemer en schrijver

“Ze hebben voor ons gestreden”

“Onze verzekeraar weigerde een schade uitkering te verstrekken voor een fiets die was gestolen uit een schuur in mijn tuin. Atema Advies heeft tegen dit oordeel van de verzekeraar gestreden tot aan het Klachten Instituut Financiele Dienstverlening (Kifid), en heeft de zaak voor ons gewonnen.”

Geert Jan en Annelies, particuliere verzekeringsklanten