“Correct, prettig en vakkundig”

“Sinds de begin jaren 2000 hebben wij onze verzekeringsportefeuille, zowel zakelijk als priv√©, ondergebracht bij Atema Advies.

De eerste jaren veel, altijd plezierig, contact met Anke gehad; later opgevolgd door Miranda. Wij hebben Miranda leren kennen als een betrokken, meedenkende persoon. Omdat er zoveel veranderingen en premieverschillen zijn in verzekeringsland, is het heel erg prettig dat je dit deel van het ondernemen over kan laten aan een deskundige, waar je alle vertrouwen in hebt.

Atema Advies houdt voor ons in de gaten wanneer een verzekering onder de loep moet worden genomen, er premievoordeel is, er nieuwe ontwikkelingen zijn of een andere verzekering door bedrijfswijzigingen beter zou passen. Omdat we een langdurige relatie hebben, kent Miranda de denkwijze en structuur van ons bedrijf en kan zij daar adequaat op in spelen. Het contact is altijd correct, prettig en vakkundig.

Kortom wij zijn zeer tevreden over Atema Advies en kunnen hen een ieder van harte aanbevelen!”

 

Domicilie Makelaars

Nick en Anke de Boer